RAL 5023

Update over ons project Gordijnen vertellen verhalen.

Keuzestress bij het bepalen van de juiste kleur blauw. We willen de blauwe kleur van de balkons laten terug komen in de persoonlijke kunstwerkjes die een gedeelte van ons kunstwerk gaan vormen. Deze paneeltjes vormen de voorgrond van het kunstwerk. Als verbindende factor komt in elk werk de kleur blauw van de verweerde balkons terug. Iedereen heeft de kleur van de balkons in zijn hoofd, maar om die ook daadwerkelijk in stof en draad te vangen is nog een hele klus. Samen komen we er zeker uit….. en het wordt: RAL 5023!


De afgelopen maanden hebben we ook heel hard gewerkt aan de achtergrond van ons kunstwerk. De stroken die we daarvoor willen gebruiken zijn gemaakt van alle ingeleverde vitrage uit de oude flat en ze zijn bijna klaar, hieronder ziet u een paar details. . . .

Ook zijn we vol op bezig met het voorbereiden van de podcast, in samenwerking met Mirna Ligthart gaan we in november aan de slag om alles op te nemen. En misschien komen we u als buurtbewoner nog wel tegen in de wijk.

De bouwvakkers zitten ook niet stil, ze zijn met de vierde bouwlaag bezig en het gaat dus hard. We kunnen de hal al zien waar het kunstwerk komt te hangen. Het wordt nu wel heel echt.

Nieuwsgierig naar ons en ons project? Kom dan op maandag 13 november naar Turquoise, Prinses Beatrixplein 51-53 in Haarlem. Wij zijn aanwezig en aan het werk van 11.00 – 15.00 uur. Gezellig als je langs komt!